Galerie Rosarta

Russische schilderkunst sinds 2001


veiling catalogus

Download de veiling catalogus


                     Graag nodigen wij u uit voor onze 

                                 schilderijen veiling op;


Zondag 27 November 2016

Aanvang: 12.00 uur

Start Veiling: 14.00 uur

  

Zoals u wellicht weet sluit Galerie Rosarta aan het eind van het jaar definitief haar deuren. Wij willen dit graag met u afsluiten door middel van een veiling. Alle nog aanwezige Russische schilderijen en andere kunstvoorwerpen (Chinese kasten, Chinese rol tekeningen) zullen deze middag via een veiling de revue passeren. 

Dé allerlaatste kans om een prachtig Russische schilderij voor een       veilingprijsje aan te schaffen!.

 

Hoe werkt de veiling?

Alle deelnemende schilderijen en kunstvoorwerpen zijn voorzien van een nummer.U kunt alle veilingitems ruim van te voren in de galerie bekijken. De items zullen één voor één geveild worden. Er wordt per opbod verkocht. Dat wil zeggen dat de veilingmeester met een openingsbod begint en aan u vraagt het bod te verhogen. De stappen waarmee wordt verhoogd is steeds € 50 tenzij anders vermeld door de veilingmeester. U kunt bieden door uw biedingskaart op te steken.

 

Wilt u meedoen aan de veiling?

Bij aanvang ontvangt u van ons een kaart met hierop een nummer, dit is uw biedingskaart. Door uw kaart tijdens de veiling op te steken verhoogt u het bod. Als u niet met de veiling mee wilt doen dan bent u uiteraard ook van harte welkom. 


Geen veiling kosten

Omdat wij de veiling zelf organiseren berekenen wij u geen veilingkosten, de prijs welke als laatste genoemd wordt als de hamer afslaat is de prijs welke u betaalt.

(de prijzen zijn incl. BTW en/of incl. BTW- margeregeling)

 

Catalogus

In onze veiling catalogus staan alle veilingitems vermeld met de daarbij  behorende startbiedingen.

 Zoals u van ons gewend bent zijn er drankjes en hapjes aanwezig en is de toegang gratis. Wij gaan hier een gezellige middag van maken en wij zouden het zeer op prijs stellen als u komt.

Graag tot dan!

Hartelijke groet, Maroeschka Warmerdam

Uw veilingmeester op zondag 27 november 


Over Galerie Rosarta;

Galerie Rosarta is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van Russische schilderkunst. Al onze schilderijen worden in Rusland vervaardigd door gediplomeerde Russische kunstenaars.

Deze kunstenaars hebben een academische opleiding gevolgd aan de wereldberoemde kunstacademies van Sint-Petersburg en Moskou.
Onze hedendaagse kunstenaars schilderen naar eigen idee en gevoel hetgeen vaak leidt tot verrassende resultaten. Eén ding hebben zij echter gemeen en dat is de passie voor hun werk getuige de verfijnde manier van schilderen.

Ons assortiment is veelzijdig in onderwerpen.
Ook de manier van schilderen varieert per kunstenaar.
Alle schilderijen worden overigens in Nederland opgespannen
en voorzien van een bijpassende lijst. 

Catalogus 2016, klik op bovenstaande foto